Systembolaget, Lidl och Öppettider i Nödinge – En Guide för 2022

I Nödinge finns det flera butiker och affärer där invånarna kan handla sina varor. I den här guiden kommer vi att fokusera på Systembolaget och Lidl, samt deras öppettider under olika helgdagar och speciella tillfällen.

Systembolaget i Nödinge

Systembolaget är Sveriges statliga alkoholmonopol och finns också i Nödinge. Beläget på Ale Torg erbjuder Systembolaget ett brett sortiment av olika drycker, både alkoholhaltiga och alkoholfria. Det är viktigt att känna till att man måste vara över 20 år för att handla på Systembolaget.

Öppettider för Systembolaget i Nödinge

Under helgdagar och speciella tillfällen kan öppettiderna för Systembolaget i Nödinge variera. Här är några av de viktigaste tidpunkterna att komma ihåg:

Datum Öppettider
Allhelgona Stängt
Påsk Se Systembolagets hemsida för aktuella öppettider
Midsommar Systembolaget har öppet
Valborg Systembolaget har öppet
Nyår Se Systembolagets hemsida för aktuella öppettider

För mer information om öppettiderna under påsk, nyår och andra helgdagar, rekommenderas det att besöka Systembolagets officiella hemsida.

Lidl i Nödinge

Lidl är en populär matvarukedja som också har en butik i Nödinge. På Lidl hittar du ett stort utbud av prisvärda livsmedel och andra produkter till förmånliga priser.

Öppettider för Lidl i Nödinge

Lidls öppettider i Nödinge är generellt sett följande:

  • Måndag – Fredag: 08:00 – 21:00
  • Lördag: 09:00 – 19:00
  • Söndag: 10:00 – 19:00

Det är dock alltid bra att dubbelkolla öppettiderna på Lidls hemsida eller genom att ringa butiken för att vara säker på att de inte har ändrats.

Andra butiker i Nödinge

Förutom Systembolaget och Lidl finns det även andra butiker och affärer i Nödinge där du kan handla dina varor. Oavsett om det är kläder, mat eller andra produkter du behöver finns det ett brett utbud för invånarna i Nödinge att utforska.

Sammanfattning

I Nödinge kan du handla dina drycker på Systembolaget och dina matvaror på Lidl. Båda butikerna erbjuder ett bra utbud och rimliga priser. De har också generellt sett generösa öppettider, men det är alltid bra att dubbelkolla öppettiderna för specifika helger och tillfällen.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är öppettiderna för Systembolaget i Nödinge?

Systembolaget i Nödinge har följande öppettider: Måndag-fredag 10:00-18:00, lördag 10:00-15:00. För att köpa alkoholhaltiga drycker i Sverige måste man gå till Systembolaget, som är den enda butikskedjan som får sälja alkohol över en viss styrka.

Vilka är Lidl Nödinges öppettider?

Lidl i Nödinge har följande öppettider: Måndag-fredag 08:00-21:00, lördag-söndag 09:00-20:00. Lidl är en populär livsmedelskedja som erbjuder ett brett sortiment till låga priser.

Var hittar jag Systembolaget i Nödinge?

Systembolaget i Nödinge ligger på Ale Torg. Det är bra att känna till platsen om man vill handla alkoholhaltiga drycker på Systembolaget.

Vad är öppettiderna för Systembolaget under Allhelgonahelgen?

Öppettiderna för Systembolaget under Allhelgonahelgen varierar från butik till butik. Vi rekommenderar att du besöker Systembolagets hemsida för exakta öppettider. Allhelgonahelgen är en helgdag då många vill handla alkohol inför festligheter och sammankomster.

När har Systembolaget öppet på påsk 2022?

Systembolaget har öppet på påsk 2022 enligt sina vanliga öppettider. Det kan dock finnas eventuella avvikelser, så det är bäst att dubbelkolla på Systembolagets hemsida. Påsk är en högtid då många svenskar vill köpa alkohol, därför är det viktigt att vara medveten om butikens öppettider.

Är Systembolaget öppet på midsommarafton?

Systembolaget har öppet på midsommarafton enligt sina vanliga öppettider. Midsommarafton är en stor festdag i Sverige och många vill ha tillgång till alkoholhaltiga drycker.

Kommer Systembolaget att vara öppet på valborg?

Ja, Systembolaget har öppet på valborg enligt sina vanliga öppettider. Valborg är en traditionell festdag då många vill handla alkohol för att fira in våren.

Vilka öppettider har Systembolaget på nyår?

Systembolaget har förlängda öppettider på nyår, men exakta tidpunkter kan variera från butik till butik. Besök Systembolagets hemsida för den aktuella informationen. Nyårsafton är en festlig kväll då det kan vara bra att förbereda sig genom att kontrollera Systembolagets öppettider.

Vad är Systembolagets öppettider påsk 2022?

Systembolagets öppettider påsk 2022 varierar från butik till butik. Besök Systembolagets hemsida för att få exakta öppettider för din närmaste butik. Påsk är en tid då många svenskar planerar att köpa alkohol, så det är viktigt att vara uppmärksam på butikens öppettider.

Har Lidl Nödinge några speciella öppettider på någon av dessa helgdagar?

Lidl Nödinge kan ha några speciella öppettider på helgdagar som påsk och nyår. Det är bäst att kontrollera med butiken för att få de mest aktuella öppettiderna. Under helgdagar kan butiker som Lidl ha ändrade öppettider för att anpassa sig till kundernas behov och efterfrågan.

Artiklen Systembolaget, Lidl och Öppettider i Nödinge – En Guide för 2022 har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 8 anmeldelser